Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
Уписите се во тек!   Изберете го најдоброто, најквалитетното и најдостапното образование! Уписите на Факултетот за бизнис економија веќе се во тек.
Студенти на ФБЕ во меѓународен проект со Државниот универзитет на Њу Јорк во Платсбург!
Студентите од трета година на Факултетот за бизнис економија во текот на овој семестар ќе бидат вклучени во меѓународен проект, кој ќе биде изведен во соработка со професорите и студентите на Државниот Универзитет на Њу Јорк во Платсбург (State University of New York, Plattsburgh - SUNY Plattsburgh).
ФБЕ во соработка со Штедилница ФУЛМ со понуда за полесно студирање   Штедилница ФУЛМ, во соработка со Факултетот за бизнис економија, ви нуди студентска кредитна понуда која ги покрива трошоците за време на студирањето.
Продолжен е рокот за објавување на трудови во Списанието за Одржлив развој   Уредувачкиот одбор на Списанието за одржлив развој го продолжува рокот публикување на трудови за тринаесетиот број на списанието.
Успешно реализирани обуки на професори од СЕПУГС Васил Антевски Дрен
  Како продолжување на успешната соработка помеѓу Факултетот за бизнис економија и средното економско училиште Васил Антевски Дрен, на 09.05.2015 (сабота) беа одржани 4 обуки на различни теми. Обуките ги држеа вработени на ФБЕ, додека учесници беа професори од средното училиште. 

Инфо

Факултет за Бизнис Економија
Улица „3-та Македонска Бригада“ бр. 66А - Кат 1
1000 Скопје, Македонија
Mапа

(02) 2402 160; (02) 2402 161

info@fbe.edu.mk

Следете не на