Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
The new issue of the Journal of Sustainable Development has been published   Dear visitors, Integrated Business Faculty has published the new issue of the Journal of Sustainable Development. The latest number of the Journal can be seen at the following link.    
Упис во академската 2016/2017   Почитувани, отворен е конкурсот за упис во академската 2016/2017-та година. Условите за упис на Факултетот за Бизнис економија се:
ФБЕ e првата приватна високообразовна установа со акредитација за 4 годишни студии по економија! Студиската програма е во траење од 8 семестри и претставува прва акредитирана четиригодишна студиска програма од областа на економијата на приватна високообразовна установа во Македонија.  
Конкурс за студентска мобилност во рамки на програмата Еразмус+   Согласно Ерасмус+ универзитетскиот чартер за периодот 2014-2020 година и склучените меѓуинституционални Ерасмус+ договори, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) објавува конкурс за избор на студенти од ФБЕ за студирање во времетраење од еден семестар.
The Integrated Business Faculty celebrates it’s 10th anniversary!
  The private higher educational institution, Integrated Business Faculty - Skopje was established in 2005 year by LC "Neocom AD" and the NGO "New Education for Business."