Journal of Sustainable Development
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)
image image image image image
Последен Поздрав Со длабоко жалење, Ве известуваме дека на ден 19.12.2022 година прерано и неочекувано не напушти нашата почитувана колешка и професорка д-р Жанина Кировска, в.д. Директор на ФАКУЛТЕТОТ ЗА БИЗНИС ЕКОНОМИЈА Скопје.
Call for papers for the Journal of Sustainable Development   The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 28th edition of the paper.
Journal of Sustainable Development has been published
Dear visitors,
The Integrated Business Faculty has published the 27th issue of theJournal of sustainable development
Call for papers for the Journal of Sustainable Development   The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 27th edition of the paper. 

Info

Integrated Business Faculty
Str. "3-ta Makedonska Brigada" no. 66A - Floor 1
1000 Skopje, Macedonia
Map

2402160; 2402161; 2460140
fbe@fbe.edu.mk

Follow us on