Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

ФБЕ во медиумите (објавено од Фокус)

"Факултет за бизнис економија - препознатлив по квалитетното бизнис-образование и по цената" е насловот на прилогот објавен во денешното издание на дневниот весник Фокус. Според Фокус, напредните и светски признаени програми кои во континуитет се применуваат во образовниот процес на факултетот резултираат во квалитетно образование што се одразува во висока стапка на вработеност на веќе дипломираните студенти. Меѓу другото,во прилогот е истакната и рангираноста на факултетот на 8-мото место на Шангајската листа на МОН, од вкупно 19 високообразовни институции во Република Македонија, односно на високото 3-тото место од приватните институции на истата листа.

Преземете го целиот прилог на следниот линк - Прилог во Фокус - 17.08.2012