Зашто да се запишете на ФБЕ?
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Зашто да се запишете на ФБЕ?

 

Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) е високообразовна институција која нуди тригодишни додипломски студии (180 ЕКТС) од областа на економијата.

На Факултетот за бизнис економија можете да студирате во 4 различни модули:

 

Корисни информации:

  • Цената за студирање на Факултетот за бизнис економија како редовен студент чини 300 евра по семестар, додека како вонреден студент чини 350 евра по семестар. Повеќе детали за школарината и начинот на плаќање можете да прочитате на следниот линк.

 

Се надеваме дека со нашиот квалитет и поволности ќе ве мотивираме да го продолжите вашето образование и да достигнете уште поголем успех во вашата кариера. Доколку сте заинтересирани за студирање на ФБЕ, ве охрабруваме да ја пополните нашата онлајн пријава, а потоа ние ќе ве контактираме за понатамошните чекори.

За повеќе детали контактирајте нé телефонски на (02) 2402 160 и (02) 2402 161 или посетете ги нашите простории на бул. 3та Македонска бригада, 66А, на 1виот кат.

ИДНИ СТУДЕНТИ, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!