Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Свечено доделување дипломи

 

На 13 Декември 2014 година (Сабота) со почеток во  11.00 часот во Амфитеатарот на Факултет за бизнис економија  свечено беа доделени дипломите за дипломираните студенти. Прочитајте повеќе...

Агенда на настанот

  • 10.50   Прием на студентите
  • 11.00   Свечено обраќање на Деканот на Факултет за бизнис економија до студентите и останатите присутни.
  • 11.10   Доделување на дипломите и потпишување во главната  книга на дипломирани студенти за првата група на студенти (наведени подолу во текстот).
  • 12.50   Прием на студентите
  • 13.00   Свечено обраќање на Деканот на Факултет за бизнис економија до студентите и останатите присутни.
  • 13.10   Доделување на дипломите и потпишување во главната  книга на дипломирани студенти за втората група на студенти (наведени подолу во текстот).
  • 15.00   Крај на манифестацијата