Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за неработен ден

Почитувани,

Ве известувам дека согласно  Законот за празниците на Република Македонија, 02јуни  2017 година (петок) е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.