Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за неработен ден

Почитувани,

Ве известуваме дека согласно  Законот за празниците на Република Македонија, 25 јуни  2017 година (недела), односно 26 јуни 2017 година (понеделник), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.