Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за ноемвриска сесија

Се известуваат студентите дека септемвриската сесија започнува од 12.11.2018 година, а пријавувањето на испитите е од:

12.11.2018 – 13.11.2018 година