Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за декемвриска сесија

Се известуваат студентите дека септемвриската сесија започнува од 06.12.2018 година, а пријавувањето на испитите е од:

06.12.2018 – 07.12.2018 година