Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред на испити за априлска сесија

Се известуваат студентите дека мартовската сесија започнува од 15.04.2019 година, а пријавувањето на испитите е од:

10.04.2019 – 12.04.2019 година