Известување за неработен ден
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за неработен ден

Почитувани, 

Ве информираме дека согласно Законот за празниците („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07) 08 декември 2020 година (вторник)е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.