Распоред за априлска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Распоред за априлска сесија

Почитувани студенти,

Ве информираме дека Априлската испитна сесија ќе започне од 12 Април 2021 (Понеделник). Распоредот за полагање  можете да го превземете од следниов линк.  Пријавувањето на испитите е  на 5 Април 2021 (Понеделник). Полагањето е online.

 

НАПОМЕНАПри пријавување на испитите задолжително е носење на маска, ракавици и пенкало за пополнување на пријавата. 

Истовремено, Ве замолуваме да ги следите упатствата за заштита и да се одбегнува групирање пред Факултетот, односно пред и после пријавување на испитите.