Уписите се во тек!
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Уписите се во тек!


Почитувани идни студенти,

Ако вашата цел е да бидете успешни и квалитетно едуцирани во областа на бизнисот и економијата, како и да бидете способни стекнатите знаења да ги примените во пракса, студирајте на Факултет за бизнис економија.

Конкурсот за упис е во тек и може да го превземете од следниот линк.