Гостинско предавање од А1 Македонија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Гостинско предавање од А1 Македонија


"Електронски документи и дигитално безбедно потпишување со квалификувани сертификати

и "Електронска фактура за комуникациски услуги од А1 Македонија и дигитални алатки за електронска достава на фактурите” се двете теми кои онлајн ги презентираше гостинот предавач Златко Стојанов, Менаџер за управување со фактурирање за кориснички услуги и спречување измами во А1 Македонија, на 11.05.2021, со што го збогати знаењето на нашите студенти за трендот на дигиталните практики.