Публикуван е нов број од Списанието за одржлив развој
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Публикуван е нов број од Списанието за одржлив развој


Почитувани посетители,
Објавен е новиот, 26-ти број од Списанието за одржлив развој во издание на Факултетот за Бизнис економија. Истиот можете да го погледнете на следниот линк.