Известување за Септемвриска сесија
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Известување за Септемвриска сесија

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека Септемвриската  испитна сесија ќе се одржи во 3 декади, по следниот распоред:

  • Првата декада е од 23 до 30 Август 2021 година. Пријавувањето на испитите во првата декада е 16 -17 Август 2021 година во периодот 10-14 часот. Распоредот на испити може да се погледне на следниот линк.

  • Втората декада е од 01 до 14 Септември 2021 година. Пријавување на испитите за втората декада е на 31 Август 2021 година, во периодот 10-14 часот. Распоредот на испити може да се погледне на следниот линк.

  • Третата декада е од 20 до 28 Септември 2021. Пријавувањето на испитите за третата декада е 16-17 Септември 2021 година во периодот 10-14 часот. Распоредот на испити може да се погледне на следниот линк.

Полагањето е online.

Испитите се пријавуваат со физичко присуство со почитување на препорачаните мерки за заштита од Ковид-19.

Професорите се достапни на мејл и со физичко присуство со почитување на препорачаните мерки за заштита од Ковид-19

Со почит,

Факултет за бизнис економија