Неработни Денови
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Неработни Денови

Почитувани,

 

Ве информираме дека Факултетот за бизнис економија нема да работи во период од 31.12.2021 до 07.01.2022 година поради новогодишните и божиќните празници. Факултетот почнува со работа на 10.01.2022 година (понеделник).

 

Со почит,

Факултет за бинис економија