Публикуван е нов број од Списанието за одржлив развој
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

Публикуван е нов број од Списанието за одржлив развој


Почитувани посетители и автори,
Објавен е  27-ти број од Journal of sustainable development во издание на Факултетот за Бизнис економија.