Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

News

Schedule for the summer semester

Classes begin on the 14th of February.

 

Call for papers for the Journal of Sustainable Development

 

The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 19th edition of the paper. 

The new issue of the Journal of Sustainable Development has been published

 

Dear visitors,

Integrated Business Faculty has published the new 18th issue of the Journal of Sustainable Development. The latest number of the Journal can be seen at the following link.

 

Одржана креативна трибина за личен развој

 

На ден 12.10.2017 година (четврток) во 15.00 часот, Институтот за бизнис економија и Факултетот за бизнис економија, органиизираа креативна трибина.

Конкурс за Еразмус+ студентска мобилност

 

Согласно Ерасмус+ универзитетскиот чартер за периодот 2014-2020 година и склучените меѓуинституционални Ерасмус+ договори, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) објавува конкурс за избор на студенти од ФБЕ за студирање во времетраење од еден семестар.

Course schedule for the winter semester

Classes begin on the 2nd of October.

 

Call for papers for the Journal of Sustainable Development

 

The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 18th edition of the paper. 

The new issue of the Journal of Sustainable Development has been published

 

Dear visitors,

Integrated Business Faculty has published the new issue of the Journal of Sustainable Development. The latest number of the Journal can be seen at the following link.

 

Guest lectures of d-r Aneta Vasiljevic-Shikaleska the Faculty of Economics and Business, University of Maribor, Slovenia

 

In the period 8 - 12 May 2017, d-r Aneta Vasiljevic-Shikaleska, has participated at the 11th International Week, hosted by the Faculty of Economics and Business (FEB) of the University of Maribor, Slovenia.

Упис во академската 2017/2018!

 

Почитувани, отворен е конкурсот за упис во академската 2017/2018-та година. Условите за упис на Факултетот за Бизнис економија се:

Page 2 of 8

2