Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

News

Студентски глас: Официјален студентски весник на ФБЕ


 

Факултетот за Бизнис економија со големо задоволство Ви го презентира првиот број на весникот „Студентски глас“, кој е изработен во соработка со нашите студенти. Се надеваме дека ќе дознаете голем број на интересни и корисни информации за бизнисот и образованието.  

ФБЕ домаќин на тркалезна маса посветена на енергетската ефикасност

 

Фондација Ново Образование за Бизнис на 19 декември (четврток) во просториите на Факултетот за Бизнис Економија организираше тркалезна маса посветена на енергетската ефикасност во општините.

Professors from the Wroclaw University of Economics delivered lectures at IBF

 

The Integrated Business Faculty hosted prof. Andrzej Raszkowski, PhD and prof. Andrzej Sztando, PhD as guest lecturers from the Wroclaw University of Economics, Poland.

IBF in the top three private higher education institutions in Macedonia


According to the ranking of higher education institutions in R. Macedonia, carried out by the Shanghai Centre for Classification of World Universities and published by the Ministry of Education and Science of R. Macedonia, IBF is on the top of the list.

Page 7 of 7

7
Next
End