Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

News

Office hours - summer semester

The office hours for the summer semester of the academic 2017/2018 can be viewed on the following link.  

Schedule for the summer semester

Classes begin on the 14th of February.

 

Schedule for March exam session

Dear students,

The schedule can be viewed on the following link.

Call for papers for the Journal of Sustainable Development

 

The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 19th edition of the paper. 

Доделување на дипломи во 2018

Почитувани,

Ве известуваме дека свеченото доделување на дипломите ќе се одржи на ден 14 февруари  2018 година (среда) со почеток во 12.00 часот во амфитетар.

Ве молиме да го потврдите Вашето присуство на службата за студентски прашања најдоцна до 07 февруари 2018 година (среда).

 

Announcement for non-working days

Dear students,

Due to the Christmas holidays, the Faculty will not be working from 02.01.2018 to 19.01.2018. The first working day will commence on 22.01.2018.

Schedule for February exam session

Dear students, you can view the schedule on the following link. 

The new issue of the Journal of Sustainable Development has been published

 

Dear visitors,

Integrated Business Faculty has published the new 18th issue of the Journal of Sustainable Development. The latest number of the Journal can be seen at the following link.

 

Заверка на зимски семестар

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека заверката на летниот семестар се врши од 01.12.2017 до 22.12.2017 година. Ве молиме најдоцна до овој рок да се направи заверката на семестарот, во спротивно нема да Ви биде дозволено да ги полагате испитите. Исто така, Ве известуваме дека заверката на семестарот е задолжителна за сите студенти, независно дали сте редовни или вонредни.

Напомена: Заверката на семестарот се однесува за студентите кои се запишале за прв пат во 2011, 2012, 2013 и 2014 година.

Напомена: Заверката на семестар се врши со уплата од 3100 денари. После наведениот рок се плаќа со казна во износ од 6200 денари.

Во прилог го доставуваме и начинот на пополнување на образец ПП10 кој е потребен за уплата на заверка на летниот семестар.

  • Примач: Факултет за бизнис економија - Скопје
  • Жиро сметка: 210061017470125
  • Банка: Тутунска Банка АД - Скопје
  • Износ: 3100 денари 

Одржана креативна трибина за личен развој

 

На ден 12.10.2017 година (четврток) во 15.00 часот, Институтот за бизнис економија и Факултетот за бизнис економија, органиизираа креативна трибина.

Page 1 of 11

Start
Prev
1