Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

News

Атрактивна можност само за студенти на ФБЕ

 

Почитувани студенти, Факултетот за бизнис економија и Институтот за бизнис еконономија ве повикуваат да пријавите интерес за...

Call for enrollment in the academic 2018/2019

Dear visitors, you can view the call on the following link.

IBF professor holds a guest lecture in Slovenia

 

Prof.  Slagjana Stojanovska, PhD, on March 21st, 2018, held a lecture through a practical example on the topic "Calculation of the product cost" at the Economic School Celje, Higher Vocational School.

IBF hosts a guest lecturer from Slovenia

 

On 27th of February and 1st of March, professor Anton Vorina from the School of Economics in Celje, Slovenia, held guest lectures at the Integrated Business Faculty.

Office hours - summer semester

The office hours for the summer semester of the academic 2017/2018 can be viewed on the following link.  

Schedule for the summer semester

Classes begin on the 14th of February.

 

Schedule for March exam session

Dear students,

The schedule can be viewed on the following link.

Call for papers for the Journal of Sustainable Development

 

The editorial board of the Journal of sustainable development announces a Call for papers for the 19th edition of the paper. 

Доделување на дипломи во 2018

Почитувани,

Ве известуваме дека свеченото доделување на дипломите ќе се одржи на ден 14 февруари  2018 година (среда) со почеток во 12.00 часот во амфитетар.

Ве молиме да го потврдите Вашето присуство на службата за студентски прашања најдоцна до 07 февруари 2018 година (среда).

 

Schedule for February exam session

Dear students, you can view the schedule on the following link. 

Page 3 of 13

3