Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)

News

Call for enrollment in the academic 2017/2018

You can view the announcement on the following link.

Заверка на летен семестар

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека заверката на летниот семестар се врши од 03.05.2017 до 26.05.2017 година. Ве молиме најдоцна до овој рок да се направи заверката на семестарот, во спротивно нема да Ви биде дозволено да ги полагате испитите во јунската испитна сесија.

Исто така, Ве известуваме дека заверката на семестарот е задолжителна за сите студенти, независно дали сте редовни или вонредни.

 

Announcement for a non-working day

Dear all,

We would like to inform you that that according the Law of Holidays of Republic of Macedonia 1st of May, 2017 (Monday) is a non working day.

Respectfully, 
Integrated Business Faculty

 

IBF participates in MASSUM 2017


 

The Integrated Business Faculty Skopje participated this year on the educational conference MASSUM, which was held in the high school "Vasil Antevski Dren" on the 21st and 22nd of April.

Successful Organization of the workshop "Preparation of a project application"

 

On 22.04.2017 (Saturday), IBF organized a workshop on the topic "Preparation of a project application", for the teaching staff of the high school "Josip Broz Tito". 

Конкурс за студентска мобилност во рамки на Еразмус+ програмата

 

Согласно Ерасмус+ универзитетскиот чартер за периодот 2014-2020 година и склучените меѓуинституционални Ерасмус+ договори, Факултетот за бизнис економија (ФБЕ) објавува конкурс за избор на студенти од ФБЕ за студирање во времетраење од еден семестар.

Schedule for May exam session

The schedule can be viewed on the following link.

Распоред за втор колоквиум

 

Announcement for non-working days

Dear students,

 According to the Law for Holidays of the Republic of Macedonia, 14th of April and 17th of April are non-working days.

Workshop on "Finding the perfect job"

 

On 10th of March, 2017, IBF prepared a workshop on the subject "Finding the perfect job". The workshop participants were the students of the high school "Vlado Tasevski" - Skopje.

Page 5 of 13

5